ontharingsmethoden die je kunt proberen

Overtollige haren kan frustrerend zijn , vooral als ze verschijnen op plaatsen die ze gemakkelijk worden gezien , net als in je armen en benen . Er is ook een aantal delen van uw lichaam waar de haargroei is normaal, maar vaak onaantrekkelijk , zoals de oksels en de bikinilijn . Voor sommigen is het hebben van overtollig haar is erfelijk of in verband met etnische erfgoed . Voor anderen kan het gevolg van een ziekte , bijvoorbeeld bij polycysteuze eierstokken en maligniteiten die bepaalde hormonen . Gelukkig zijn er verschillende manieren over hoe om te gaan met ongewenste haargroei .

Gepulseerd licht - Deze procedure maakt gebruik van energie die gaat door de haarschacht naar de follikel , waar het vernietigt de haarwortel . Sommige procedures gebruiken laser en sommige zuigkracht om effectief te ontdoen van haar dat zijn zwakker gemaakt na hun wortel is vernietigd . Deze procedure kan overal worden uitgevoerd op uw lichaam, maar zal de beste resultaten bij patiënten met donker haar en lichte huid genereren . Deze procedure vereist tussen 5-7 sessies , met touch - ups eenmaal per jaar daarna.


Elektrolyse - Deze procedure biedt permanente ontharing , want het vernietigt de cellen die ervoor zorgen dat het haar te groeien . Dit houdt schuiven een kleine naald in de haarfollikel , met verwijdering van haren worden verwijderd op een rijtje . Als zodanig , zal het ongeveer vijfentwintig sessies duren, afhankelijk van hoeveel je wens verwijderd . Een ander nadeel van deze procedure is dat er weinig littekens kunnen vormen op enkele van de gebieden waar de naald doorheen , zeker als je een donkere huid hebt en hebben een geschiedenis van de vorming van wild vlees .

Waxen - Dit is de meest populaire en oudste methode . De meeste harsen producten tegenwoordig een soja - gebaseerde verbinding zodat ze bond alleen aan het haar en de huid niet , dat een hachelijke verbonden honing behandelingen toegepast in het verleden . Wassende kan overal worden uitgevoerd op het lichaam , maar kan tot een risico van infectie, omdat de follikel is geopend na het gehele haar verwijderd . Met behulp van antibacteriële lotion kan helpen voorkomen dat dit gebeurt . Afgezien van de spa's of salons , kunnen waxen worden uitgevoerd in uw eigen huis .

Scheren en epileren - Scheren verwijdert het haar niet bij de wortel en als je klaar bent verkeerd kan leiden tot ingegroeide haartjes , die op hun beurt kunnen leiden tot infecties . Pincet trekt haar uit aan de basis , zonder enig effect op de follikel , waaruit haar groeit .

Epileren - Deze producten lossen de eiwitten die deel uitmaken van je haar . In tegenstelling tot scheren , het gebruik van deze crèmes laat geen scherpe , harde , haar stoppels . Terwijl u kan nodig zijn om ze regelmatig te gebruiken , ze haar onmiddellijk te verwijderen en zonder pijn . Volg de link om een ​​effectieve ontharing crème te vinden .

0 comments:

Post a Comment