De beste natuurlijke Cream Behandelingen voor de droge huid

Ik weet niet een ding over u, maar ik durf te wedden dat als er iets vervelend over wintermaanden, is het droge en jeukende huid. Het komt met het grondgebied: de droge, minder vochtige atmosfeer, gecombineerd met de drang om te baden in warm water en zet de kachel zuigt weg natuurlijke vochtigheid van de huid, zodat u met doffe, schilferige huid.

Het toepassen van natuurlijke crèmes voor de droge huid kan helpen verzachten van de droogte en vocht vast te houden. Deze organische moisturizers kunnen gemakkelijk worden gekocht off-the-shelf in kruiden winkels of online winkels, of zelfs thuis gemaakt. Veel mensen vaseline, dat door de FDA als een effectieve huid. Experts zeggen dat twee of drie keer per week toepassingen zijn uitstekend voor hydratatie van de huid, hoewel de neiging om de poriën verstoppen blijft discutabel.

Anders zijn er holistische, medisch goedgekeurd crèmes voor het wegwerken van een droge huid die integreren natuurlijke stoffen die helpen bevochtigen en bevochtig de huid. Deze zijn:

Avocado Crèmes - Avocado is een veelzijdige vrucht die vitamines D en E en meervoudig onverzadigde oliën die de productie van collageen te stimuleren, waardoor verweking ruwe huid bevat. Het ook effectief geneest diverse huidproblemen zoals dermatitis en eczeem. Het kan worden gestampt om een ​​pulp en dagelijks op de huid.

Crèmes met olijfolie - Extra vierge olijfolie kan direct worden toegepast als is, maar er zijn ook speciaal ontworpen natuurlijke crèmes voor de droge huid die olijfolie bevatten. Antioxidant-rijke, heeft de mogelijkheid om meerdere lagen sijpelen in de huid en bevat linolzuur de huid door hydratatie verfrist. Het is ook een bekende behandeling tegen eczeem en dermatitis.

Lavendel en Rose-gebaseerde crèmes - Zowel gebruikt voor aromatherapie sessies, lavendel en roos houdt de huid heerlijk gehydrateerd met hun anti-inflammatoire en kalmerende eigenschappen. Deze delicate extracten afdichten van vocht op het huidoppervlak. Zacht en mild, het is ideaal voor gebruik, zelfs op geïrriteerde of gevoelige huid.

Crèmes met druivenpitolie of Pulp - Als een van de meest veelzijdige natuurlijke huid ingrediënten, druivenpitten en pulp worden veel gebruikt in de hele wereld om maskers en crèmes voor het wegwerken van een droge huid te creëren. Ze zijn rijk aan vitamine C, die helpt fleuren en hydrateren de huid, zelfs als een antioxidant om de vorming van fijne lijntjes en rimpels te voorkomen.

Meloen Creams - voornamelijk gebruikt voor gezichtsmaskers, meloen vruchtvlees is zeer effectief voor de hydratatie van de huid, het houden van zowel doffe huid en rimpels op de baai.

Xtend-TK crèmes - Xtend-TK crèmes zijn speciaal geformuleerde natuurlijke crèmes voor de droge huid. Samengesteld met echte keratine proteïnen, crèmes die Xtend-TK bevatten trekken vocht aan het oppervlak van de huid door het stimuleren van de productie van zowel collageen en elastine-huid eiwitten die verantwoordelijk zijn voor het houden van de huid soepel, stevig en sappig.
Dus daar heb je het, de top natuurlijke crème behandelingen voor uitgedroogde huid. Maar weet nog wel dat, terwijl natuurlijke crèmes voor de droge huid hulp doen, omgevingsfactoren en leefstijl zowel een groot deel houden van de huid vochtig en zacht te spelen.

Naast deze crèmes, zeker om de belasting op gezonde omega-3 rijke voedingsmiddelen zoals vis en noten, plus dagelijkse consumptie van gezonde groenten en fruit, voldoende slaap en lichaamsbeweging om uitstekende uitziende huid te bereiken.

0 comments:

Post a Comment