Kokosolie: Nature's Magic droge huid op Face Treatment

Last hebben van droge of schilferige huid op je gezicht? Je bent in geluk. Er is een snel, eenvoudig en volledig natuurlijke oplossing in de vorm van kokosolie voor gezichtsverzorging. Lees verder om erachter te komen hoe om te boren in deze Thaise manier om schoonheid.

Een van de iconische beelden van de tropen is de kokospalm. Suggestieve van exotische Azië, wuivende palmen sieren posters reclame voor de geneugten van tropische eilanden zoals Thailand Koh Samui.

Maar anders dan het verstrekken van een verleidelijke decor voor het Verre Oosten, de kokosnoot speelt een centrale rol in het dagelijks leven op zoveel manieren.

Kokos gebruikt in Thailand zijn talrijk en gevarieerd; Het witte vruchtvlees wordt verpulverd en draaide in kokosmelk en olie voor het koken van het water wordt gebruikt als een verfrissend drankje, worden de overgebleven schelpen gebruikt als brandstof voor branden ... enzovoort.

Maar hier zijn we gericht op het gebruik van de kokosolie toepassingen voor schoonheidsverzorging. En het goede nieuws is dat een van de vele voordelen is dat het werkt wonderen als huidreiniger en wasverzachter.

Als je rijdt door landelijk Thailand en observeer de vrouwen zwoegen in de rijstvelden, kan je je afvragen waarom hun teint zo duidelijk zijn. Zeker zijn onder de broiling tropische zon de hele dag zou de huid uitdrogen snel?

Een van de redenen waarom dit niet gebeurt is de nederige kokosnoot. Deze vrouwen leren van het hun moeder is de genezing en verrijkende bevoegdheden van Thaise kruiden en vruchten en de kokosnoot is een van de meest krachtige, vooral de olie.

Gewoon proberen te wrijven wat op je gezicht en je zult meteen begrijpen kokosolie voordelen voor de huid.

Coconut Oil Voor Face Treatment

Wanneer u voor het eerst van toepassing kokosolie op je gezicht, zal het voelen als een match made in heaven. En als u last heeft van bijzonder droge, jeukende of schilferige huid, zal regelmatig gebruik van kokosolie een zegen zijn.

Haar diep voedende rijkdom werkt zich diep in de huid om vocht te brengen aan weefsels zoals regenval droog naar een woestijn.

En de geur is goddelijk, de echte genezing geur van het Oosten.

Want het is volledig natuurlijk, kunt u de olie te gebruiken op een dagelijkse basis. Masseren het in uw gezicht voor het slapen tijd het toelaat om te werken aan uw huid de hele nacht lang te
glad rimpels en krimpen poriën.

Een leuke techniek is om het te wrijven in je gezicht, laat een paar minuten en dan verwijder met watten. Wrijf over wat rozenwater of andere samentrekkend en als het droog, massage in wat meer kokosolie en laat het op.

Kokosolie is klinisch bewezen dat antibacteriële, anti schimmel en verzachtende eigenschappen hebben, zodat je weet dat het doet je goed.

Bij het kopen van kokosolie, kijk voor de ongeraffineerde of 'virgin' type. Extra olijfolie of zijn afgeleid van de eerste persing van verse kokosnoot en hebben die goddelijke geur. Vergelijk het met het verfijnde type en je neus zal direct het verschil.

0 comments:

Post a Comment