Wat is de beste Skincare voor veroudering

Wat is de beste huidverzorging voor de verouderde met een meer jeugdige uitstraling? Een groot aantal producten zijn ontwikkeld in de afgelopen jaren om te voorkomen dat zichtbare tekenen van ouderdom en ook helpen om degenen die al aanwezig zijn om te keren.

Het meest recente onderzoek toont aan dat de meest effectieve van deze zijn degenen die specifieke voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid van de huid bevatten. Je uiterlijk heeft te maken met de gezondheid van uw huid. Hier is een blik op de voedingsstoffen die hebben bewezen effectief in klinische studies te zijn.

Co-enzym Q10

Co-enzym Q10 is een antioxidant nature door het lichaam. Product van co-enzym Q10 het lichaam afneemt met de leeftijd. De voedingsstof dient vele functies, waarvan sommige zijn van vitaal belang voor een goede gezondheid.

Als andere anti-oxidanten, het werkt om vrije radicalen die een belangrijke rol spelen bij het zoeken en ouder voelen neutraliseren. Het is krachtiger dan gewone antioxidanten zoals vitamine C, dat een molecuul vele vrije radicalen moleculen neutraliseren. Slechts een vrije radicaal molecuul kan worden verminderd door een molecule van vitamine C.

Co-enzym Q10 is een van de antwoorden op wat de beste huidverzorging voor veroudering, zolang het in de juiste vorm. Normaal gesproken zou de moleculen te groot te dringen in de huid en neutraliseren vrije radicalen.

Kleinere moleculen zijn gecreƫerd. Zij worden aangeduid als nanodeeltjes. De nanodeeltjes kunnen binnendringen en niet alleen neutraliseren vrije radicalen moleculen, maar ook omkeren deel van de schade die al is gedaan.

De voordelen die u ziet kan een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, meer gelijkmatige teint en minder ouderdomsvlekken en een gladdere huid in het algemeen.


Keratine

Keratine is een eiwit, dat is een van de antwoorden op wat is de beste huidverzorging voor de verouderde. In zijn actieve vorm, kan het eiwit worden opgenomen en gebruikt door het lichaam. Onderzoek heeft aangetoond dat dit verhoogt het aantal nieuwe cellen aanwezig in de huid lagen.

Keratine is een van de belangrijkste componenten van de cellen in de buitenste lagen van de huid. Keratine is in veel huidverzorgingsproducten maar meestal niet de actieve vorm.

Een ander effect van keratine is dat het het vermogen om water te absorberen. In lotion, wordt het water gemengd met de keratine. De keratine absorbeert. Wanneer het wordt aangebracht op de huid, wordt het keratine geabsorbeerd samen met het water.

Studies hebben aangetoond dat de actieve Keratine is een uitstekende moisturizer die verbetert ook het vermogen van de huid om vocht vast te houden bij regelmatig gebruik.

Keratine en co-enzym Q10 zijn slechts twee van de voedende antwoorden op wat is de beste huidverzorging voor de verouderde. Neem de tijd om meer te leren over de voordelen van voedingsstoffen voor de gezondheid en het uiterlijk van uw huid. De tijd die je besteedt zal de moeite waard.

0 comments:

Post a Comment