Natuurlijke reiniger voor uw huid

Veel oneffenheden in een gezicht, zoals vlekken, ongelijkmatige toon en mee-eters worden veroorzaakt door een teveel aan talg en sfeervolle opbouwen op je huid en in je poriën. Talg is zeer noodzakelijk voor gezond uitziende huid, het is de natuurlijke olie die het lichaam produceert te smeren en te beschermen, maar als je lichaam begint te produceren teveel talg plekken zullen spoedig volgen. Er zijn veel commerciële producten om je gezicht diep te reinigen, maar als u liever natuurlijke home remedies te gebruiken voor een diepe reiniging van uw huid de volgende gezicht is eenvoudig uit te voeren en zeer effectief.

De procedure zal een uur of twee duren dus geef jezelf voldoende tijd. Diepe reiniging dient slechts eenmaal te gebeuren of twee keer per maand, zal vaker diepe reiniging stimuleren uw lichaam om meer talg produceren.

In het kort de procedure is een drie fasen; Open poriën, Trek en onzuiverheden te verwijderen uit de huid, de toon van de huid om de poriën te sluiten

Open poriën. Een deel van het vuil en olie zal diep in de poriën, zodat u nodig hebt om uw huid voor te bereiden door het openen van de poriën. De beste manier om dit te doen is door het stomen je gezicht en hoewel je gezicht stoomboten je kunt net zo goed een baan met een kom met warm water en een handdoek kan kopen.

Giet heet water in een kom, leg een handdoek over je hoofd te laten de stoom opbouwen en laat je hoofd boven de kom. Je kunt je hoofd bewegen verder weg als het te warm of gewoon laat het water een beetje afkoelen. Je moet om stoom gedurende ongeveer 5 minuten. Zorg dat je de kom op een stabiele ondergrond en zorg dat is in de buurt van kokend water je moet gebruiken en u moet zich bewust zijn van het risico op brandwonden.

Je kan essentiële oliën aan het water de reiniging verder te verhogen. Pepermunt of Tea Tree werken heel goed en zal ook bacteriën te doden. Een zachter alternatief is lavendelolie. Als u ook wilt neusverstopping te verminderen proberen het toevoegen van een paar druppels eucalyptus olie.

Tekening onzuiverheden van de huid. Zodra de poriën open en transpiratie is het proces van het verwijderen van de verontreinigingen moet je de olie trekken en te absorberen zodat ze gemakkelijk worden weggewassen begonnen.

Fijn gemalen havermout en honing maken de perfecte masker voor deze job. Meng een kopje vol havermout met voldoende honing tot een dikke pasta te maken. Natuurlijke honing werkt het beste als het heeft sterkere helende eigenschappen. Indien u Manuka honing kan krijgen zul je een zeer krachtige behandeling ter plaatse maken. Manuka honing wordt geproduceerd in Nieuw-Zeeland van bijen die zich voeden met de planten die Tea Tree olie te produceren. Het is zo krachtig dat het werd gebruikt door artsen om infecties te bestrijden.

Zodra u de pasta zacht inmasseren hebben gemaakt over de huid en laat het ongeveer 15 minuten. De havermout zal olie absorberen en de honing bevordert de genezing en zal ontstoken huid te kalmeren, verminderen roodheid. Spoel de pasta af met warm water. Een paar druppels van de genoemde olie kan worden toegevoegd aan de mix als u verder anti-bacteriële eigenschappen toe.

Skin Toning De laatste stap is om de toon van de huid om de poriën te sluiten en te voorkomen dat verontreinigingen het opnieuw op de poriën. Je kan gebruik maken van een gezicht toner, maar verdunde appelazijn werkt net zo goed. Veeg uw huid met een watje gedrenkt in welke toner die u gebruikt.

Een uur of zo nadat je diep hebt gereinigd uw huid zal je zien een verbetering. Uw huid zal fris en helder zijn en het optreden van vlekken in de komende weken moeten sterk worden verminderd.

0 comments:

Post a Comment